BOROWY 24 Posted October 23, 2017 Dzień dobry koleżanki i koledzy. Mam na imię Marek, prowadzę sobie pasieczkę na Roztoczy. I to chyba tyle, nigdy nie wiem co w takich tematach się pisze:-) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
radek40 46 Posted October 23, 2017 No witaj , i może coś więcej np. ile i jak długo oraz dlaczego . Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
PiotrekF 264 Posted October 23, 2017 Witaj BOROWY!! ... i imię i lokalizacja przypomina mi .....wrzosowego ..... kiedyś , kiedyś , .... znaliśmy kolegę właśnie o Twym imieniu i Twej lokalizacji ale był taki bardziej 'wylewny' tzn. taki 'więcejpiszący' ..... nie przytyk to ..... skrobnij nieco więcej o sobie, o swych.... , o swoich ..... , jeśli możesz . PF Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xpand 323 Posted October 23, 2017 Cześć Borowy! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubek33 263 Posted October 23, 2017 Witamy kol. BOROWEGO na naszej ławeczce - napisz coś wiecej o sobie i swojej pasiece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,051 Posted October 23, 2017 Witaj !! Czy nazwa"Borowy" ma coś wspólnego z pasieką w lasach ?? Bo bór to wg słownika - duży gęsty las w strefie klimatu umiarkowanego z przewagą drzew iglastych. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paweł 158 Posted October 24, 2017 Witaj - miło Cię widzieć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michał 183 Posted October 24, 2017 Jako świeżak jeszcze również witam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
daro 981 Posted October 24, 2017 Witamy świeżą krew ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robi_Robson 912 Posted October 24, 2017 Witaj Marku .Też od razu skojarzyłeś mi się z Markiem G. vel Wrzosowym z Roztocza Tu jest kanał na YT https://www.youtube.com/user/TheSmirnoff69 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites