cegielka 20 Posted November 22, 2018 Witam Wszystkich, mam na imię Piotr, zawodowo jestem związany z branżą informatyczno-reklamową. Pszczoły mam od 2015 roku, a chciałem je mieć odkąd wyprowadziłem się na wieś, czyli od 2011 roku. Mieszkam pod Płockiem. Od 2016 roku mam tytuł zawodowy pszczelarza - tak się złożyło, że miejscowa szkoła rolnicza uruchomiła w 2014 kierunek R4 i po prawie dwóch latach nauki odebrałem dyplom Pierwszy raz rejestruję się na jakimkolwiek forum pszczelarskim - może miałem szczęście, ale to Wasze jest jedynym, na którym nie spotkałem się z chamskim traktowaniem początkujących, choćby ich pytania były nie wiem jak naiwne. Tak trzymać! Pozdrawiam! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
daro 983 Posted November 22, 2018 Oj komplement się trafił . Pozdrawiamy fachowca. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bohtyn 301 Posted November 22, 2018 Witj Piotrze. Będzie jeszcze więcej Piotrków u nas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,057 Posted November 22, 2018 Witaj na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xpand 324 Posted November 22, 2018 Cześć cegielka! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PiotrekF 265 Posted November 22, 2018 Serwus Piotr! Masz fach który czasem Pawłowi (adm.) ..... może pomóc PF 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubek33 263 Posted November 23, 2018 Witamy na naszej ławeczce - przysiądź i Ty - dla każdego jest miejsce a fachowca (pszczoły i informatyka) tym bardziej miło powitać. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robi_Robson 919 Posted November 23, 2018 Witam Wszystkich, mam na imię Piotr Witaj Piotrze . Mamy tu na forum mieszkającego "w okolicach Płocka" Prezesa koła pszczelarzy w Płocku . Mirek prawie nie pisuje , ale czytuje czasami . W każdym razie radą i pomocą w razie potrzeby zawsze służy . Jego nick miodzik23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paweł 158 Posted November 24, 2018 Serwus Piotr! Masz fach który czasem Pawłowi (adm.) ..... może pomóc PF Zgadza się Piotr Informatyk - mile widziany ;p oczywiście nie tylko jako informatyk ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrpodhale 1,237 Posted November 24, 2018 ale to Wasze jest jedynym, na którym nie spotkałem się z chamskim traktowaniem początkujących, choćby ich pytania były nie wiem jak naiwne. Tak trzymać! Pozdrawiam! Witam i ja bardzo serdecznie!!!Musisz kolego uważać na mnięę bo zdaniem niektórych ja tu najgorszy,anonimowy hejter,ciągle obrażający-rozwalający kolejno fora pszczelarskie. PK Quote Share this post Link to post Share on other sites
vincent vega 67 Posted November 25, 2018 Cześć Piotr. Atmosfera tu jest OK choć czasem niektórym coś się włącza, jakaś nadzwyczajna samoocena czy coś w tym stylu. Wtedy trochę dystansu i da się przetrwać. A Piotr z Podhala wcale nie jest hejterem jak o sobie powiedział ani żadnym "Jonaszem" - to pszczelarz przez duże P i jest spoko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joasia 214 Posted November 25, 2018 Witam i ja bardzo serdecznie!!!Musisz kolego uważać na mnięę bo zdaniem niektórych ja tu najgorszy,anonimowy hejter,ciągle obrażający-rozwalający kolejno fora pszczelarskie. PK Wypraszam sobie,ja tu ponoć najgorsza byłam Quote Share this post Link to post Share on other sites
joasia 214 Posted November 25, 2018 I oczywiście powitać kolegę Quote Share this post Link to post Share on other sites
zdzich123 97 Posted November 25, 2018 Witam i powodzenia życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrpodhale 1,237 Posted November 30, 2018 Wypraszam sobie,ja tu ponoć najgorsza byłam No wiadomo prawie rozwaliłaś ambrozję takiego wyczynu nikt nie przebije,pozdrawiam!! podobno nie empatyczny Piotr. Quote Share this post Link to post Share on other sites