Peter001 19 Posted December 19, 2018 Bracia jako bractwo. Brać ładnie się zestawia ze słowem barć Przedstawie się pokrótce. Dokształciłem się rolniczo i pszczelarsko, po czym zamknąłem kierat na skobel, i wystartowałem na 17 ulach Dadant 1/2. Jaki to był start i co będzie dalej dowiem się na wiosnę bo wtedy będzie jak w kartach - sprawdzam. Pozdrawiam serdecznie i byle do wiosny.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubek33 263 Posted December 19, 2018 A witaj w naszym gronie - oby to był start na 100%. Teraz to czas gdy forum ożywia się, to dobry czas na dyskusje i wymianę poglądów - mam nadzieję, że znajdziesz tu wszystko co potrzebujesz. Powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robi_Robson 912 Posted December 19, 2018 Witaj Piotrze .Zapraszam do dzielenia się wiedzą , doświadczeniami i do konstruktywnej wymiany poglądów .I oczywiście w przypadku wątpliwości pytaj .Zawsze można wspólnymi siłami , doświadczeniami wspólnie wyciągnąć właściwe wnioskii eliminować , lub minimalizować ewentualne problemy .Pozdrawiam.Robert Quote Share this post Link to post Share on other sites
daro 981 Posted December 19, 2018 Witaj Kolego . Quote Share this post Link to post Share on other sites
cegielka 20 Posted December 19, 2018 Witam i pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzychu 222 Posted December 19, 2018 Witaj Piotrze, powodzenia! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,051 Posted December 20, 2018 Witaj Powodzenia w pierwszym sezonie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosut 98 Posted December 20, 2018 Piotrek pozdrawiam . Jeśli to Zagórze koło Otwocka nie daleko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pawo171 1 Posted January 11, 2019 Witaj Piotr. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Peter001 19 Posted January 13, 2019 Dziękuję wszystkim za miłe słowa powitania Pasiekę mam w Zagórzu w okolicach Chrzanowa - małopolskie. Quote Share this post Link to post Share on other sites