Sławek 0 Posted February 3, 2019 Mam na imię Sławek i dopiero zaczynam przygodę z pszczołami gromadzę sprzęt i wiedzę mam zamiar gospodarować na ulach wielkopolskich mieszkam pod Wadowicami na skraju Jeziora Mucharskiego Quote Share this post Link to post Share on other sites
vincent vega 67 Posted February 3, 2019 Witaj Sławku. Czuj się tu jak u siebie w domu i nie bój się pytać. Większość userów to życzliwi pszczelarze i chętnie dopomogą, podpowiedzą w miarę swojej wiedzy i doświadczenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,052 Posted February 4, 2019 Witaj w naszym gronie . Quote Share this post Link to post Share on other sites
cegielka 20 Posted February 4, 2019 Witaj Kolego! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robi_Robson 917 Posted February 4, 2019 Witaj Sławku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosut 98 Posted February 4, 2019 Witaj , widzę u Ciebie dobre podejście podejście do tematu- najpierw teoria , potem praktyka. Niestety wydaje mi się, że w Twojej okolicy konkurencji raczej sporo. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamhkillo 14 Posted February 4, 2019 Witaj, Ja przybyłem na to zacne forum równo rok temu, koledzy pomocni z każdym pytaniem nawet tym najbardziej prostym, koledzy tutaj nikogo nie wyśmiewają jak to przyjęło się na innych forach pszczelarskich, czytaj i zadawaj pytania. Powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzychu 222 Posted February 4, 2019 Witaj Sławku! Od razu atakuj serią pytań! ja tam zrobiłem kilka tygodni temu i uwierz mi, teraz dopiero czuję, że mam jakąś wiedzę Quote Share this post Link to post Share on other sites