DanielAmator 0 Posted March 18, 2019 Witam Sznownych Panów.Mam na imię Daniel lat 34 I mieszkam w Białogardzie. Dopiero zaczynam swoją przygodę z pszczelarstwem. Jestem na etapie gromadzenia wiedzy. W przyszlym miesiącu zaczynam pomagać zaprzyjaźnionemu z moim tatą starszemu Panu, Który zajmuje się pszczołami od bardzo dawna. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzychu 222 Posted March 18, 2019 Cześć Daniel! Nie bój się zadawać pytań, są tutaj pszczelarze z dużym doświadczeniem, którzy odpowiadają na każde pytanie nie mając do nikogo pretensji o brak wiedzy, nie ma tu trollowania czy wrogości wobec siebie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubek33 263 Posted March 18, 2019 Witaj Daniel - bardzo zdrowe podejście do tematu - terminowanie przy doświadczonym pszczelarzu, samokształcenie i dopiero potem zakup rodzin. Tu też znajdziesz pomoc. Powodzenia i beczek miodu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paweł 158 Posted March 18, 2019 Witaj Daniel Zaznaczę tylko, że są między nami też i Panie Powodzenia w realizacji planów! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nacek 347 Posted March 18, 2019 Witaj Danielu, powodzenia w realizacji planów, myślę że bardzo dobrą kolejność wybrałeś w ich realizacji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Peter001 19 Posted March 18, 2019 (edited) Cześć Daniel! Myśliwi mówią "darz bór" to pszczelarze powinni "darz ul"....? W każdym bądź razie, niech się wiedzie! Edited March 18, 2019 by Peter001 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xpand 323 Posted March 18, 2019 Cześć Daniel! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robi_Robson 912 Posted March 18, 2019 Witaj Danielu .Powodzenia i wytrwałości Ci życzę I pamiętaj. Kto pyta , nie błądzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
vincent vega 67 Posted March 18, 2019 Cześć Daniel! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosut 98 Posted March 19, 2019 Witam Szanownego Pana - pozdrawiam i powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chudy1579 10 Posted March 19, 2019 Witamy, witamy i do grona pszczelarzy zapraszamy. Bo kto ma pszczoły to nasz brat, hodujac je ratujesz świat. ???? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
daro 982 Posted March 19, 2019 Mam do Ciebie jedno Danielu - tu Panów nie ma . Witam koleżkę ! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites