Tikcop 283 Posted June 20, 2019 Witam kolegów Postanowiłem zapisać się na forum. Rodzin mam mało-wiele. Nieistotne raczej. Z pszczół nie żyję ale lubię się nimi zajmować. Na yt można znaleźć mój kanał https://www.youtube.com/c/RyszardWesolowski Ule? Ano zaczynałem w ojca a właściwie pradziadka warszawskich, potem były już tylko korpusowe, bezfelcowe i jednościenne z siatką, pierw dadanty z połówkami, potem same połówki a obecnie przestawiłem się na trzyczęściowe zandery te najbardziej mi podchodzą to i przy nich zostanę. Miód biorę jedynie dwa razy w sezonie, wiosenny końcem maja a potem aż końcem lipca. I do zimy. Taki układ pożytkowy. Mógłbym gdzieś wywieźć pewnie ale czy muszę? To tyle póki co. Pozdrawiam 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,051 Posted June 20, 2019 Witaj Zawsze będzie więcej Kolegów do wymiany poglądów i doświadczeń Quote Share this post Link to post Share on other sites
radek40 46 Posted June 20, 2019 Witaj. Pewnie zajrzę na youtuba Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turqs 82 Posted June 20, 2019 Witam i ja serdecznie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robi_Robson 912 Posted June 21, 2019 Witam i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosut 98 Posted June 21, 2019 Witaj na forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites