manio 1,314 Posted November 11, 2021 2 godziny temu, Tadek11 napisał: napiszę Ci na priw. to co niedawno pisałem jednemu Koledze w tej sprawie bo mnie o to zapytał składam skargę do Administracji na taką prywatę. Ja to dłubię , staram się jakiś iskry dołączyć żeby Koledzy nie zasnęli jak Jarozbaw , a tu jakaś konspiracja ? Wnoszę o jawność ! Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,612 Posted November 11, 2021 1 minutę temu, manio napisał: składam skargę do Administracji na taką prywatę. Ja to dłubię , staram się jakiś iskry dołączyć żeby Koledzy nie zasnęli jak Jarozbaw , a tu jakaś konspiracja ? Wnoszę o jawność ! To żadna konspiracja , po co jest taka możliwość na forum publicznym udostępniona dla zainteresowanych , to uczestnicy forum wybierają taką opcję komunikacji między sobą jaką uznają za zasadną , żeby nie zaśmiecać forum powielanymi po wielokroć wiadomościami i też dla ochrony prywatności . ? 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
manio 1,314 Posted November 11, 2021 10 minut temu, Tadek11 napisał: żeby nie zaśmiecać forum powielanymi po wielokroć wiadomościami i też dla ochrony prywatności . ? to kwestionowanie sensu istnienia forum Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,612 Posted November 11, 2021 25 minut temu, manio napisał: to kwestionowanie sensu istnienia forum Przesadzasz trochę z tą opinią ? Wiele różnych komunikatorów publicznych ma w swoich regulaminach zasadę ochrony prywatności uczestników i są do tego stworzone specjalne możliwości w tych komunikatorach. Share this post Link to post Share on other sites
manio 1,314 Posted November 11, 2021 34 minuty temu, Tadek11 napisał: Przesadzasz trochę z tą opinią ? Wiele różnych komunikatorów publicznych ma w swoich regulaminach zasadę ochrony prywatności uczestników i są do tego stworzone specjalne możliwości w tych komunikatorach. Udajesz że nie rozumiesz ? Przecież zupełnie o czym innym pisałem, ale Twoje forum i Twoja wola. Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,612 Posted November 11, 2021 2 godziny temu, manio napisał: Udajesz że nie rozumiesz ? Przecież zupełnie o czym innym pisałem, ale Twoje forum i Twoja wola. Wcale nie moje forum ? w sensie właścicielskim i prawnym jest nim Paweł , a w sensie potocznego rozumowania tak samo moje jak i Twoje , czyli nasze , bo uczestniczymy w nim. Wielu Kolegów korzysta z komunikatora prywatnego na naszym forum , bo po to jest taka opcja udostępniona i mają takie życzenie i to jest ich wolna wola. A nie moja , ja nie mam wglądu co oni piszą , to jest absolutnie dla nikogo z nas niewidoczne , bo to jest ich prywatny kanał komunikacji widoczny tylko dla tych którzy uruchomili taką opcję. Ty też masz taką opcję korzystania z tego i możesz w sposób niewidoczny dla innych komunikować się z kim chcesz. Nie rozumiesz tego ? ? Share this post Link to post Share on other sites
manio 1,314 Posted November 11, 2021 (edited) 14 minut temu, Tadek11 napisał: Nie rozumiesz tego ? ? do komunikacji f2f nie jest potrzebne żadne forum . Skoro udajesz że nie wiesz o czym piszę to nie ma sprawy, skasuj tą niepotrzebną gadkę . Edited November 11, 2021 by manio Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,612 Posted November 12, 2021 Przeniosłem tu wymianę postów odbiegających od zasadniczego wątku na życzenie autora z tematu " Kawałek kraty odgrodowej w wylotku .............. " Share this post Link to post Share on other sites