siverit 13 Report post Posted December 30, 2016 Aby uczynić go bardziej zrozumiałym. Zrobiłem fotograf ramek po montażu. Blisko ramek 1/2 Dadant. Чтобы было понятней. Сделал фотографию рамочек после сборки. Рядом рамки 1/2 Дадана. Zrobiłem zdjęcie ramek po montażu. Blisko ramek 1/2 Dadant. fotograf Quote Share this post Link to post Share on other sites
vszu82 29 Report post Posted December 30, 2016 Tutaj, na tym filmie widać jak Romek używa takiego patentu. https://www.youtube.com/watch?v=Fy16MjsEffM Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlodek2055 13 Report post Posted December 31, 2016 ja mam podobne /2 szt na jedną całą wp.-ską/ ....patrz w mojej galerii Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pasieczka 2 Report post Posted October 6, 2018 Co dalej Siverit porabiasz??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beeman 393 Report post Posted October 9, 2018 Jestem pszczelarzem - początkującym. Moje pszczoły żyją w północnej części Ukrainy, nad malowniczym brzegiem rzeki Snów. Jego niewielka pasieka, wywożę do akacji, gryki i słonecznika. Bzhilnytstvi zainteresowany optymalnej pracy w pasiece. Zrobiłem polistyrenowe ule 8 ramek 1/2 Dadana. Moje pszczoły lokalne i krainka. Witaj Dimitro. Ja tez jestem poczatkujacy, ale widze ze prowadzimy podobna gospodarke w pasiece. Juz kiedys pisalem o osimiu ramkowych korpusach i ich zaletach. Korpusy te sa coraz bardziej popularne w USA. Jakos nie moge otworzyc twoich zdiec. ;-( Ja tez stosuje ramki dzielone. Kiedys zrobilem korpusy na 1/2 Dadant ale szybko przeszedlem na 3/4. Ramki 3/4 sa bardziej popularne w Kanadzie. Powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites