Jump to content
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Używanie dyfuzora/parownika kwasu szczawiowego


Recommended Posts

Witam koleżanki i koledzy,

 

Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub  parownika kwasu szczawiowego.

Planuje zakup czegoś takiego

http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html

lub

http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html

 

Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie.

 

Pozdrawiam,

Daniel

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Witam koleżanki i koledzy,

 

Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub  parownika kwasu szczawiowego.

Planuje zakup czegoś takiego

http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html

lub

http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html

 

Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie.

 

Pozdrawiam,

Daniel

Serwus Danielu!

Zwracam się do Ciebie, aby dowiedzieć się, czy używasz ten dyfuzor?

A jeżeli tak, to z jakim skutkiem?

Bo ja planuję jego zakup w następnym sezonie.

Pozdrawiam.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.