Ślężańskie Miody Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Witam koleżanki i koledzy, Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub parownika kwasu szczawiowego. Planuje zakup czegoś takiego http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html lub http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie. Pozdrawiam, Daniel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tajden Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Witam koleżanki i koledzy, Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub parownika kwasu szczawiowego. Planuje zakup czegoś takiego http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html lub http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie. Pozdrawiam, Daniel Serwus Danielu! Zwracam się do Ciebie, aby dowiedzieć się, czy używasz ten dyfuzor? A jeżeli tak, to z jakim skutkiem? Bo ja planuję jego zakup w następnym sezonie. Pozdrawiam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.