flamenco108 0 Posted November 29, 2016 Witam. Jestem początkującym pszczelarzem. Działamy na spółkę z bratem i mamy wielkie plany. Uczymy się szybko i szukamy nowych/starych rozwiązań. Naszą ambicją jest prowadzić pasiekę we współpracy z pszczołami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Słowian 219 Posted November 29, 2016 Witaj Krzysztof, trzymam kciuki za Wasze plany oby sie udało Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadek11 1,005 Posted November 29, 2016 Witajcie wspólnie z bratem . A jak brat ma na imię ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlodek2055 13 Posted November 29, 2016 powodzenia.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paweł 157 Posted November 29, 2016 Witamy na forum! Powodzenia w prowadzeniu pasieki! Quote Share this post Link to post Share on other sites
daro 936 Posted November 29, 2016 Naszą ambicją jest prowadzić pasiekę we współpracy z pszczołami. I tak trzymać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sok_mir 55 Posted November 29, 2016 Witam i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
radek40 46 Posted November 29, 2016 No siemka i pozdrowionka , jakby co to służymy pomocą. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrpodhale 1,187 Posted November 29, 2016 Witaj na forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubek33 256 Posted November 29, 2016 Witamy Was na ławeczce - dużo na niej miejsca a i towarzystwo doborowe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robi_Robson 855 Posted November 29, 2016 Witaj Krzysztofie .Czuj się tutaj jak u siebie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ewunia 38 Posted November 30, 2016 Ja również witam:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ślężańskie Miody 101 Posted November 30, 2016 Bzzz Bzzz Bzzzzzzz ..... znaczy się witamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest PawelKS3 Posted December 1, 2016 Witam. Nie wiem jak innym ale mnie nazwa pasieki kojarzy się jednoznacznie Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Słowian 219 Posted December 1, 2016 Mnie też od razu tak się skojarzyło, ale nie chciałem tego pisać pierwszy żeby nie wyszło żem pijok , pewnie ładnie tam walą sake z bratem i śąsiadami 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest PawelKS3 Posted December 1, 2016 Ja swoją nazwe - Pasieka Johnnie Walker 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zdzich123 92 Posted December 1, 2016 Słowian ---a może dopiero wytrzeżwiałeś i skojarzyłeś to sobie . Żartowałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Słowian 219 Posted December 1, 2016 Z racji zawodu rzadko piję, ale jak sie już dorwę od czasu do czasu to do upadłego jak to prawdziwy Polak . Dobrze jest raz za ile zalać porządnie robala Quote Share this post Link to post Share on other sites
zdzich123 92 Posted December 1, 2016 Toś widać rodowity POLAK .To tak samo jak ja kiedyś narąbałem się jak szpak , budzę się a to już następny rok . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Słowian 219 Posted December 1, 2016 Jak dałem w palnik w czerwcu na weselu (spokojnie już nad samym ranem po 4 było ), to pamiątkę mam do dziś . Było ciężkie zachwianie grawitacji i szybkie spotkanie mojego łuku brwiowego z twardym parkietem , krew trysła na 5 metrów po stołach była karetka (niepotrzebnie ale wiadomo wszyscy nababieni ) Sor i szycie wiadomo samo życie ale za to na popraiwnach orkiestra mi grała jak wchodzilismy z żoną i dziecmi Quote Share this post Link to post Share on other sites
flamenco108 0 Posted December 6, 2016 Dobrze jest raz za ile zalać porządnie robala Japończycy mają powiedzenie, że mężczyzna powinien raz na jakiś czas wypędzić złe duchy z umysłu Quote Share this post Link to post Share on other sites