Zbyszek Mazur Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Czy są osoby (pszczelarze/pszczelarki) chętne wymienić się roślinami miododajnymi (i nie tylko)? Chyba że ktoś chciałby za damo oddać komuś z forum jakieś rośliny/ drzewka. Oczywiście, że za pokryciem przesyłki Ze swojej strony mogę zaoferować korzenie żywokostu, a także drzewka rokitnika syberyjskiego oryginalnego przywiezionego z Syberii. Korzystając z okazji chciałbym bardzo podziękować koledze MAQ za przysłanie mi nasion rożnika. Może nie będzie miał za złe, że to upubliczniam, ale jestem bardzo zadowolony z tych nasion. Chciałbym Ci publicznie za to podziękować Jutro wysyłam koledze korzenie żywokostu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanego sezonu. Zbyszek z Brzezin na Podkarpaciu Cytuj
MAQ Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Nie ma sprawy, mam nadzieję że będą ładnie rosły! p.s. Stare rożniki właśnie zaczeły ruszać i młode listki wychodzą z ziemi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi