dudi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Widzisz Leszek 40 letni staż z pszczołami to zdecydowanie za mało. Młodzi wiedza lepiej. A ja zostawię to bez komentarza bo tu nie ma co komentować Cytuj
XxXxSebastianxXxX Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Widzisz Leszek 40 letni staż z pszczołami to zdecydowanie za mało. Młodzi wiedza lepiej. A ja zostawię to bez komentarza bo tu nie ma co komentować Napisałem że nie zgadzam się z ta przerwą o której pisał z resztą się zgadzam tak dla janosci. Cytuj
dudi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nie kolego, gdybyś tak napisał słowem bym się nie odezwał. Po to jest forum żeby dyskutować, ale nie w ten sposób. Ale może trochę szacunku do drugiego człowieka tym bardziej że przypuszczam że Ty nie masz tyle lat ile pleszek pszczelarzy. Troszkę pokory bo jak widzę pszczelarzy internetowych nie brakuje. Może pochwal się ile masz lat, ile pszczelarzysz i jaką masz pasiekę. Zobaczymy do czego doszedłeś i jakie masz prawo tak pisać. A napisałeś Większych bzdur nie czytałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi