Ślężańskie Miody Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Witojcie Dostałem dzisiaj takie zdjęcia i zapytanie od chłopaka poprzez Facebooka. Czesc mam pytanie bo wyciągałem dziś paski biowaru z ula i zamieniałem podkarmiaczki na maty i zauważyłem coś dziwnego na podkarmiaczce i pierwszym plastrze od podkarmiaczki. ....... Widac jakis osad na zasklepionych komórkach wątpię ze to pleśń bo wilgoci nie ma w ulu i mam otwarte wszystkie wywietrzniki wiec myślę ze to nie to ale wole się upewnić.. Co wy o tym sądzicie? Cytuj
radek40 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Witam, to jednak jest pleśń. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Witojcie Dostałem dzisiaj takie zdjęcia i zapytanie od chłopaka poprzez Facebooka. Co wy o tym sądzicie? Nic to, bez obaw, taki nalot wystarczy ogrzać będzie jak świeże. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi