Gość Imker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trochę... po takim pisaniu to widać żeś nay3bany jak autobus do Lichenia Cytuj
Słowian Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) A bo żem się w...... i tyle, po ch.. komu takie wsparcie, latem jadę na Podlasie do Dara przybić mu piątkę i wypić jak Słowianin ze Słowianinem ma chłop dużo racji, dymają nas non stop i tyle, tylko jak powiem w domu że kupuje przyczepę za 5 tysi za gotówę bez refundacji to mnie za jaja powiesza pół kotłowni w chacie za to mogę mieć Ale co najważniejsze i tak zrobię jak będę chciał najwyżej mnie z chałupy wygonią i będę mieszkał w piwnicy z frezarką i tym morcinkiem z filmu jak by trochę nagrzał dało by się rade wytrzymać latem cud malina klima za darmo na zewnątrz 32 a w piwnicy ok 18 Edytowane 7 Stycznia 2017 przez piotrpodhale zaś klniesz jak szewc? Cytuj
Słowian Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 No nie następny canzurant sie znalazł a ja chciałem bana od Dara Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Słowian! Coraz bardziej Cie lubie i zazdraszczam, bo ja dziś o suchym pysku Cytuj
Słowian Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 PawełKS3 nie wywołuj wilka z lasu bo ja mam ADHD i nawet sie nie obejrzysz jak bedę u ciebie i tak się najebiemy że hej !!!!! Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mnie też zawsze nosiło po alkoholu i chętnie poszedłbym w miasto Cytuj
Gość Imker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Szlo by się na unasiennianie Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 To tylko dla zdrowotności Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi