michal79 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Coś nie mogę się doszukać, czy Szarłat prosty jest jakimś pożytkiem dla pszczół. Co prawda google bard powiada, że tak, nawet cennym, ale wolę się upewnić... Cytuj
michal79 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) Ludzie na fejsie napisali mi, że u nich rośnie, i zero zainteresowania ze strony pszczół. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez michal79 Cytuj
Madzin Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 To ja pisze tu . Zero zainteresowania od wyrośnięcia do zakończenia . Mam to w ogródku koło toczka jeśli tak można nazwać moje aż osiem rodzin. Walczę jak mogę rwę i ucinam (ma gleboki system korzeniowy ) plus do tego lebioda komosa tez G… warta 🥵. O ile na bylicy pospolitej skorzystają (z rana mega ruch i targają jasno żółty pyłek) to z komosy i szarłatu okrągłe zero …. Rozsiewa się jak jakaś zaraza 😤 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi