gajowy Posted June 7 Posted June 7 Może kogoś zainteresuje temat. Ostatnio robiłem na wsi miodobranie i okazało się że nie doceniłem pszczół. Na gwałt potrzebny mi był pojemnik na miód. Niedziela więc wszystko zamknięte. Przejrzałem ogłoszenia i okazało się, że sieciówka "Cukiernie Romanowski" sprzedaje wiadra 1OL po masie tofi, w cenie 2PLN/szt. Odebrać można w każdej cukierni, w godzinach ich pracy. Jako że w Długosiodle też są, a cukiernia to i w niedzielę czynna to zakupiłem kilka sztuk. Bardzo łatwo domywają się do białego plastiku zmywakiem, ciepłą wodą i płynem do mycia naczyń. Z tego co się orientuję to ta sieciówka działa na terenie powiatu Ostrołęckiego... 2 Quote
Beeman Posted June 9 Posted June 9 Z uzywanego wiadra trudno pozbyc sie obcych zapachow i trzeba miec to na uwadze. Quote
gajowy Posted June 9 Author Posted June 9 4 godziny temu, Beeman napisał(a): Z uzywanego wiadra trudno pozbyc sie obcych zapachow i trzeba miec to na uwadze. Zgadza się ale tu akurat nie było problemu... jak wspomniałem woda z płynem do mycia naczyń starczyła. Quote
Recommended Posts