Zbyszek Mazur Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Jakby ktoś potrzebował, to mam książkę Janusza Mazurka - Dziennik Pszczelarza Praktyka w pdf. Dostałem od kogoś i oceniam, że jest dobrze oddany ten pdf. Jest to kserowana książka, ale ładnie zrobiona. Pojemność pliku 137 MB Mogę wysłać przez WhatsAppa. Cytuj
Beeman Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Hey, za trzy dni jadę na wakacje to z nudów na plaży coś przeczytam. sailomega@gmail.com 1 289 260 5726 Dzięki Edytowane 6 Grudnia przez Beeman Cytuj
hurriway Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia chociaż nie 137 mb to gmail nie łyknie. A whatsap prześle tak duży plik? Cytuj
Zbyszek Mazur Opublikowano 6 Grudnia Autor Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Przez gmail nie da rady. Tylko whatsApp. Sam taką drogą dostałem Wrzuciłem na dysk google i mozna sobie pobrać z tego linku: https://drive.google.com/file/d/1trgFeT8561eVbT-i1A3SZbhbI5uGcgVP/view?usp=sharing Plik jest czysty i nie ma żadnych wirusów. Edytowane 6 Grudnia przez Zbyszek Mazur 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi