sok_mir Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tak jak w tytule, jakie sa lub jakie polecacie czasopisma zwiazane z pszczolami. Chcialem cos zaprenumerowac. Najbardziej by mnie interesowalo pol na pol , o pszczolach i o ogrodnictwie , szczepienie drzewek przycinanie i takie tam, ale moze byc tylko o pszczolach z jak najmniejsza iloscia reklam, chociaz dzis to pewnie nie uniknione Cytuj
Skelar Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 też się nad tym zastanawiałem w zeszłym roku jednak odpuściłem wersje papierowe na rzecz e-prenumeraty, którą wykupiłem na pasieka24.pl. Kierowałem się głównie ceną. Było trochę taniej niż prenumerata wersji papierowej i w sumie nie żałowałem. E-prenumerata dała mi też dostęp do artykułów archiwalnych, treści książek tego wydawnictwa. Jak wówczas robiłem rozeznanie to na forach wspominano, że inne pszczelarskie gazety jakoś "nie nadążają" - nie idą z duchem czasu :| nie wiem ile w tym prawdy - nie kupiłem innej wiec to nie sprawdzona informacja. Pasieka niby daje radę ale naszpikowana jest reklamami....jak dla mnie ok. Cytuj
MAZI Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Prenumeruję "Pasiekę" drugi rok i jakoś mnie nie powala. Czytam "Pszczelarstwo" z lat 2003-2007 i bardziej do mnie dociera, ale nie wiem jak to teraz wygląda... Stare numery dostałem w prezencie i praktycznie w każdym mam zaznaczone artykuły godne, moim zdaniem, uwagi. Cytuj
sok_mir Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 W moim przypadku z racji tego gdzie mieszkam to wchodzi w gre tylko e-prenumerata chociaz preferuje o wiele bardziej slowo drukowane, jakos bardziej do mnie dociera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi