Ślężańskie Miody Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam koleżanki i koledzy, Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub parownika kwasu szczawiowego. Planuje zakup czegoś takiego http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html lub http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie. Pozdrawiam, Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajden Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witam koleżanki i koledzy, Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub parownika kwasu szczawiowego. Planuje zakup czegoś takiego http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html lub http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie. Pozdrawiam, Daniel Serwus Danielu! Zwracam się do Ciebie, aby dowiedzieć się, czy używasz ten dyfuzor? A jeżeli tak, to z jakim skutkiem? Bo ja planuję jego zakup w następnym sezonie. Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.