Ślężańskie Miody Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Witam koleżanki i koledzy, Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub parownika kwasu szczawiowego. Planuje zakup czegoś takiego http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html lub http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie. Pozdrawiam, Daniel Quote
Tajden Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Witam koleżanki i koledzy, Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub parownika kwasu szczawiowego. Planuje zakup czegoś takiego http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html lub http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie. Pozdrawiam, Daniel Serwus Danielu! Zwracam się do Ciebie, aby dowiedzieć się, czy używasz ten dyfuzor? A jeżeli tak, to z jakim skutkiem? Bo ja planuję jego zakup w następnym sezonie. Pozdrawiam..... Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.