Ślężańskie Miody Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam koleżanki i koledzy, Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub parownika kwasu szczawiowego. Planuje zakup czegoś takiego http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html lub http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie. Pozdrawiam, Daniel Cytuj
Tajden Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witam koleżanki i koledzy, Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub parownika kwasu szczawiowego. Planuje zakup czegoś takiego http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html lub http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie. Pozdrawiam, Daniel Serwus Danielu! Zwracam się do Ciebie, aby dowiedzieć się, czy używasz ten dyfuzor? A jeżeli tak, to z jakim skutkiem? Bo ja planuję jego zakup w następnym sezonie. Pozdrawiam..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.