Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koleżanki i koledzy,

 

Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub  parownika kwasu szczawiowego.

Planuje zakup czegoś takiego

http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html

lub

http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html

 

Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie.

 

Pozdrawiam,

Daniel

 

  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam koleżanki i koledzy,

 

Pytanie do doświadczonych kolegów którzy używali, lub wiedzą jak używać dyfuzora lub  parownika kwasu szczawiowego.

Planuje zakup czegoś takiego

http://apitec.pl/pl/home/41-parownik-kwasu-szczawiowego.html

lub

http://apitec.pl/pl/home/74-dyfuzor-tactik-amitraza-kwas-szczawiowy-tymol.html

 

Na pewno część z was doskonale wie jak się tego sprzętu używa i jakie są zasady poddawania kwasu z pomocą tych urządzeń. Podzielcie się wiedzą jeśli możecie.

 

Pozdrawiam,

Daniel

Serwus Danielu!

Zwracam się do Ciebie, aby dowiedzieć się, czy używasz ten dyfuzor?

A jeżeli tak, to z jakim skutkiem?

Bo ja planuję jego zakup w następnym sezonie.

Pozdrawiam.....

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.