Słowian Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Ja też zamówię i trochę krat i przegonek oraz takie tam pierdoły trzeba wspierać małe sklepy, tym bardziej ludzi z forum, Łukasiewicze Łysonie i inne juz dawno się nachapali Cytuj
BeeFree Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja też zamówię i trochę krat i przegonek oraz takie tam pierdoły trzeba wspierać małe sklepy, tym bardziej ludzi z forum, Łukasiewicze Łysonie i inne juz dawno się nachapali Słowian daj znać na PW gdy zamówisz, może się znajdzie jakiś mały gratisik Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja też zamówię i trochę krat i przegonek oraz takie tam pierdoły trzeba wspierać małe sklepy, tym bardziej ludzi z forum, Łukasiewicze Łysonie i inne juz dawno się nachapali Tomek Łysoń właśnie jest w Tibilisi . Podbija kolejne rynki . Na celowniku Gruzja . W gruncie rzeczy miło , że Rodak podbija już nie tylko Europę , ale Świat Cytuj
Słowian Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 A ja mu znowu źle nie życzę, ale biore u niego tylko jak muszę albo jak zrobi jakąś promocje np. na kraty była te grube za pół ceny prawie 4 zł, jak znajdę coś w podobnej cenie gdzie indziej u polskiego mniejszego producenta z chęcią dam mu zarobić, Tomuś już sie nachapał i stół do odsklepiania ok ale np. topiarka słoneczna za 350 zł to koszmar dałbym za nią max 150 więcej nie warta, o węzie nie wspomnę no i coraz gorsze opinie jego miodarek, pewnie większość w chinach a u nas tylko skręcane. Chłopaki mówią że najlepsze miodarki Łysonia to rocznik 2011,2012 i ewentualnie 2013 a pozostałe to już sobie odpuścił pewnie robotę u nas tylko gotowe przychodzi Kasa misiu kasa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi