piotr610 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 W tym roku udało mi sie także otrzymać zestaw darmowych nasion ale tak jak piszą przedmówcy ich siła kiełkowania była słaba i paczki wysłane zbyt późno. Trochę koniczyny perskiej urosło i słoneczników. Gryka i facelia w ogóle nie wzeszła . W przyszłym roku planuję kupić i posiać przegorzan z koniczyną białą. Cytuj
Kosut Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 W tym roku udało mi sie także otrzymać zestaw darmowych nasion ale tak jak piszą przedmówcy ich siła kiełkowania była słaba i paczki wysłane zbyt późno. Trochę koniczyny perskiej urosło i słoneczników. Gryka i facelia w ogóle nie wzeszła . W przyszłym roku planuję kupić i posiać przegorzan z koniczyną białą. Jeśli mogę doradzić to nie dziaduj, - facelia , gorczyca , gryka - pewniaki , a nasiona kosztują grosze- moim zdaniem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi