Ślężańskie Miody Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witam szanowne grono! Już w tą Niedzielę zaczyna się zbiórka na mój kolejny projekt edukacyjny. Po raz kolejny zbiórka odbędzie się na portalu Polak Potrafi i trwać będzie jedynie 30 dni. Więcej informacji doczytacie i posłuchacie już wkrótce jak ruszy projekt czyli jakoś w Niedzielę wieczorem. Wtedy będą już dostępne linki itd. Na początek pokażę baner Będzie ogień. Sami zobaczycie dlaczego Cytuj
Emik3 Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 A już myślałem że to jakaś minigierka a ten brązowy przycisk to start. A chciałem sobie pszczółką polatać . Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 Zbiórka już ruszyła, a mi udało się dzisiaj odwiedzić pierwsze przedszkole w tym roku. Projekt tegoroczny zakłada zakup około 20 stroi dla dzieci w wieku szkolnym i gimnazjalnym oraz aparatu fotograficznego + dodruk ulotek z ubiegłego roku. Jeśli zostanie więcej kasy to planuje zakup mikroskopu biologicznego do badania swoich pszczółek i wykonywania dobrej jakości zdjęć do celów warsztatowych. Zbiórka jest stosunkowo krótka, ale zakłada uzbieranie 10 tyś. Tak wiem sporo w małym okresie czasu, biorąc pod uwagę że ponad 30% kosztów to podatki i marże. Dla pszczelarzy udało mi się wyrwać 3 ule od firmy Nektariada. Narazie jest to jedyna firma pszczelarska, która zdecydowała się wesprzeć akcję. Jeśli znacie kogoś kto mógłby wesprzeć zbiórkę w jakikolwiek sposób to zachęcam do pisania na Priv. https://polakpotrafi.pl/projekt/bzykajaca-przyczepka-edukuje-20 Pozdrawiam, Daniel Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 W imieniu wszystkich Trutni na mojej Pasiece z radością witam w ich szeregach nowego Trutnia o Imieniu Robert Robi wielkie dzięki za wsparcie Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Słowian wielkie dzięki za wsparcie Cytuj
Słowian Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Już doszło a skąd wiesz od kogo ??? Tylko ramka ma być ładna bo będzie wisieć w pracowni obok mojego unijnego dyplomu ze szkolenia Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Już doszło a skąd wiesz od kogo ??? Tylko ramka ma być ładna bo będzie wisieć w pracowni obok mojego unijnego dyplomu ze szkolenia Jakoś taka dziwna zbieżność loga i nazwiska Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 No Panie i Panowie, to ostanie chwile projektu! Spinamy poślady! Te dzieci zebrały fundusze na jarmarku wielkanocnym i wsparły mój projekt pszczelarski. Wy możecie też to zrobić przez ostatnie 20 godzin.https://polakpotrafi.pl/pr…/bzykajaca-przyczepka-edukuje-20… +17 Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Niestety nie udało się, ale i tak udało zdobić się hałas wokół pszczół 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi