lilianna Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Nie lepiej serio zrobić sobie wycieczkę do jakiejś pasieki po dobry miodzik, zamiast wydawać tyle na syfiasty miód z biedry? o.o Cytuj
Tadek11 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Nie lepiej serio zrobić sobie wycieczkę do jakiejś pasieki po dobry miodzik, zamiast wydawać tyle na syfiasty miód z biedry? o.o Koleżanko każdy z nas ma swój miodzik z własnej pasieki i na Biedre patrzymy jako na nieuczciwą konkurencje Cytuj
majel256 Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 Inne pytanie, które miody uczulają? Mam uczulenie na miód ale nie wiem który mogę jeść, czy może wszystkie uczulają? Chodzi mi o prawdziwy miód, gdyż wiem , że istnieją również takie specjalne dla alergików ale to nie to samo. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 14 Maja 2018 Opublikowano 14 Maja 2018 A skąd wiesz że jesteś uczulona na miód ??? Jakieś badania były robione ? https://www.mojealergie.pl/czym-sie-objawia-alergia-na-miod/ Cytuj
dudi Opublikowano 18 Maja 2018 Opublikowano 18 Maja 2018 Nie wiem czy już ktoś pisał czy nie, ale ja zawsze powtarzam że w marketach jest miód Boski Jedynie Bóg wie co w nim jest 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi