bartek124 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Mam pytanie czy jak zasieję facelię po wczesnych ziemniakach (połowa czerwca) to czy nie będzie za późno by był z tego miód towarowy Cytuj
Emik3 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Jeśli nie będzie za sucho to facelia z tego co wiem kwitnie po +- 40 dniach od wysiania. Jak pogoda dopisze, to nektarować będzie. Wychodziłoby nektarowanie od początku sierpnia jakoś mniej więcej. Cytuj
Gość nowy1312 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 a nie to faktycznie myślałem że dłużej rośnie a gdyby schło to w ostateczności mogę deszczownią podlać Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Czy towarowy to nie wiem zależy od pogody,ale sierpniowe żywienie pszczół decyduje o sukcesie w zimowli i w ogóle o tym jak będa wyglądały nasze rodziny w następnym roku.PK 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi