Ślężańskie Miody Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Darz Miód! No dobra widzę że wyczailiście już co tam na uboczu tworzę, no to się pochwalę. Na początek powiem, że się uczę i temat to dla mnie świeży, bo wolę akcję niż siedzenie w papierach. Założyłem fundację o wdzięcznej nazwie Pracowite Pszczółki. Po co? Bo wierzę że każdy może coś zmienić. Serio. Powodów jest jeszcze parę, ale to nie spowiedź, więc to pominę Mam już parę projektów w głowie, na następny rok, ale muszę się do tego przygotować bo jak nastanie sezon to będzie bieganina Zresztą sami wiecie Pierwszy projekt opiszę w innym poście. Do usłyszenia,Daniel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubek33 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Daniel powodzenia w pracy społecznej - oby chciało Ci się chcieć a chcieć znaczy móc :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślężańskie Miody Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 Daniel powodzenia w pracy społecznej - oby chciało Ci się chcieć a chcieć znaczy móc :D Dzięki Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts