Ślężańskie Miody 101 Posted November 27, 2018 Darz Miód! No dobra widzę że wyczailiście już co tam na uboczu tworzę, no to się pochwalę. Na początek powiem, że się uczę i temat to dla mnie świeży, bo wolę akcję niż siedzenie w papierach. Założyłem fundację o wdzięcznej nazwie Pracowite Pszczółki. Po co? Bo wierzę że każdy może coś zmienić. Serio. Powodów jest jeszcze parę, ale to nie spowiedź, więc to pominę Mam już parę projektów w głowie, na następny rok, ale muszę się do tego przygotować bo jak nastanie sezon to będzie bieganina Zresztą sami wiecie Pierwszy projekt opiszę w innym poście. Do usłyszenia,Daniel 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubek33 306 Posted November 28, 2018 Daniel powodzenia w pracy społecznej - oby chciało Ci się chcieć a chcieć znaczy móc :D 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ślężańskie Miody 101 Posted November 28, 2018 Daniel powodzenia w pracy społecznej - oby chciało Ci się chcieć a chcieć znaczy móc :D Dzięki Jacek. Quote Share this post Link to post Share on other sites