Ślężańskie Miody Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Pierwszym projektem Fundacji Pracowite Pszczółki, było wydanie kalendarza, który mieliśmy wydać dzięki wydaniu grantu z konkursu małych grantów organizowanych przez Stowarzyszenie Eko-Unia z Wrocławia. http://eko-unia.org.pl/granty/halloffame4.php No niestety nie udało się, bo na 30 miejsc poszło 150 wniosków. Cóż za rok się uda Ale żeby praca nie poszła na marne, postanowiliśmy wydać nasze kalendarze, a dochód pójdzie (jeśli coś wogóle zostanie) na kolejne projekty. Jak to w skrócie wygląda macie na stronie. Zamówienia możecie też złożyć przez formularz na stronie. http://www.slezanskiemiody.pl/index.php/fundacja/projekt-kalendarz-pszczele-cuda.html Część fotek jest moja ( z czego jestem Mega dumny, najlepsza jest fota trutnia), część od lokalnych fotografów, a 2, 3 foty musiałem kupić z licencją do rozpowszechniania. Narazie zbieramy zamówienia, żeby maksymalnie ograniczyć koszty. 3 Cytuj
Emik3 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 A tak sobie zerknąłem na projekt z głównej strony forum. Ładne zdjęcia dodane, ciekawostki pod nimi. Kalendarz patrzę z pomysłem zrobiony, jak najbardziej fajny pomysł i popieram, sam sobie zamówię kilka sztuk jak się uda, żeby w domu powiesić i bliskim dać Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 sobie zamówię kilka sztuk jak się uda, żeby w domu powiesić i bliskim dać Brawo Ty Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dzięki Emil W nadchodzącym tygodniu będzie u Ciebie "Będzie Pan zadowolony" Cytuj
Emik3 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 A to szczerze mówiąc dobrze się składa, bo wybierałem się do przedszkola z nakładem książeczek to wezmę im jeszcze kalendarz , będą mieli fajne widoki. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Danielu .Czy mi się wydawało , czy widziałem Cię w spocie "szlachetnej paczki" ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi