piotrpodhale Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Jest szansa wesprzeć naszego rodaka- pszczelarza w głosowaniu na rolnika roku 2018 w Austrii.Na razie Jacek Wojciechowski na prowadzeniu :D https://neuesland.at/bdj2018/?fbclid=IwAR2tVWjrO-JM8bskGEQ8TqrkB3cWIyTeH5m5A3Lx7vwjTM1J6N7cMorZDiw Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 Jakby ktoś był chętny na głosowanie to Jacek jest drugi od samego dołu strony,potem nie jesteśmy robotem i zielone pole abstimmen. Cytuj
Krzyżak Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 A dlaczego mielibyśmy na niego głosować ? W czym jest lepszy od pozostałych konkurentów ? Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 A dlaczego mielibyśmy na niego głosować ? W czym jest lepszy od pozostałych konkurentów ? Słusznie,jeśli nie znasz Jacka i tego co reprezentuje na obczyźnie,to głosuj na swoich!!! albo wcale....PK 1 Cytuj
vincent vega Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 A dlaczego mielibyśmy na niego głosować ? W czym jest lepszy od pozostałych konkurentów ? Nie znam, nigdy nie znałem i zapewne nigdy nie poznam osobiście tego człowieka a jednak oddałem na niego swój głos. Zapyta ktoś... ale dlaczego skoro nie znasz itp? Rekomendacja Piotra z Podhala mi wystarczyła. Bo chociaż jego też osobiście nie znam i nawet nie zawsze zgadzam się z jego wypowiedziami to jednak coś o nim wiem, jakąś tam jego ocenę mam (jaką? zasugerowałem się jego rekomendacją). Jeśli mogę dołożyć swoją maleńką cegiełkę dla rodaka za granicą to chętnie to zrobię. 4 Cytuj
cegielka Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ode mnie też poszło ps. Vincent dobrze napisał. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 I gitara Uwielbiam jak Polska wygrywa.PK 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi