piotrpodhale Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Jest szansa wesprzeć naszego rodaka- pszczelarza w głosowaniu na rolnika roku 2018 w Austrii.Na razie Jacek Wojciechowski na prowadzeniu :D https://neuesland.at/bdj2018/?fbclid=IwAR2tVWjrO-JM8bskGEQ8TqrkB3cWIyTeH5m5A3Lx7vwjTM1J6N7cMorZDiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpodhale Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Jakby ktoś był chętny na głosowanie to Jacek jest drugi od samego dołu strony,potem nie jesteśmy robotem i zielone pole abstimmen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 A dlaczego mielibyśmy na niego głosować ? W czym jest lepszy od pozostałych konkurentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpodhale Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 A dlaczego mielibyśmy na niego głosować ? W czym jest lepszy od pozostałych konkurentów ? Słusznie,jeśli nie znasz Jacka i tego co reprezentuje na obczyźnie,to głosuj na swoich!!! albo wcale....PK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincent vega Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 A dlaczego mielibyśmy na niego głosować ? W czym jest lepszy od pozostałych konkurentów ? Nie znam, nigdy nie znałem i zapewne nigdy nie poznam osobiście tego człowieka a jednak oddałem na niego swój głos. Zapyta ktoś... ale dlaczego skoro nie znasz itp? Rekomendacja Piotra z Podhala mi wystarczyła. Bo chociaż jego też osobiście nie znam i nawet nie zawsze zgadzam się z jego wypowiedziami to jednak coś o nim wiem, jakąś tam jego ocenę mam (jaką? zasugerowałem się jego rekomendacją). Jeśli mogę dołożyć swoją maleńką cegiełkę dla rodaka za granicą to chętnie to zrobię. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Eeee tak tylko podpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegielka Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ode mnie też poszło ps. Vincent dobrze napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegielka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 No i wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpodhale Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 I gitara Uwielbiam jak Polska wygrywa.PK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi