krzysiek5000 Posted July 2 Share Posted July 2 Witam mam pytanie , poddałem matke NU do odkładu i do rodziny po osieroceniu, mam pytanie kiedy można będzie zajrzeć do tych rodzin , czy ewnetualny krótki przegląd czy podanie podkarmiaczki z syropem do odkładu nie przeszkodzi tym rodziną , czekam na odpowiedź i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajowy Posted July 2 Share Posted July 2 Podanie podkarmiaczki raczej nie zaszkodzi jak nie będziesz bardzo matki szukał i ramek przestawiał. Rozumiem, że jesteś ciekaw czy przyjęły matkę i czy się unasieniła. Ja NU nigdy nie podawałem ale takie co mi się same wyhodowały wcześniej niż po tygodniu nigdy nie zaczęły czerwić. Nie szukam matki tylko jajek/czerwiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beeman Posted July 3 Share Posted July 3 Musisz pamiętać że od jajka do jajka to srednio 28dni. Jezeli matka nie znaczona to troche zejdzie aby ja odszukac a taki długotrwały niepokój w rodzinie nie jest wskazany. Niestety trzeba uzbroić się w cierpliwość. Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts