Marysia Opublikowano 19 Lipca 2023 Opublikowano 19 Lipca 2023 Hej Potrzebuje informacji na temat pasiek prowadzonych przez Polaków w Oslo. Przez Polaków bo zależy mi na dobrym zrozumieniu tematu i braku bariery w zadawaniu pytań. Potrzebuję minimum 10 uli dla których dla każdej ramki musiałabym co tydzień do około początku września robić zdjęcia aby później dokonać analizę statystyczną na temat procentowego pokrycia ramki miodem, czerwiem, nektarem itp. Muszą te ule być na jednej pasiece ponieważ zależy mi na tym by pszczoły miały taki sam dostęp do pożywienia by porównać kondycje tych rodzin. Przyjechałam do chłopaka na wakacje do Oslo i pomyślałam, że to super przygoda by samodzielnie wykonać te zdjęcia a nie tylko polegać na kimś. Może się uda ! Cytuj
Krzychu Opublikowano 19 Lipca 2023 Opublikowano 19 Lipca 2023 Z czego zdążyłem się zorientować w 4 minuty to @Pszczółki w Oslo ma pasiekę w Oslo. Cytuj
Marysia Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Opublikowano 19 Lipca 2023 @Krzychu Uznałam, że napiszę ten post ponieważ, jego ostatnia wizyta na tym forum była 2 lata temu i nie wiem czy mi po prostu odpisze Zależy mi na kilku opcjach i zorientowaniu się, czy jest takich ludzi więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi