Marysia Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Hej Potrzebuje informacji na temat pasiek prowadzonych przez Polaków w Oslo. Przez Polaków bo zależy mi na dobrym zrozumieniu tematu i braku bariery w zadawaniu pytań. Potrzebuję minimum 10 uli dla których dla każdej ramki musiałabym co tydzień do około początku września robić zdjęcia aby później dokonać analizę statystyczną na temat procentowego pokrycia ramki miodem, czerwiem, nektarem itp. Muszą te ule być na jednej pasiece ponieważ zależy mi na tym by pszczoły miały taki sam dostęp do pożywienia by porównać kondycje tych rodzin. Przyjechałam do chłopaka na wakacje do Oslo i pomyślałam, że to super przygoda by samodzielnie wykonać te zdjęcia a nie tylko polegać na kimś. Może się uda ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Z czego zdążyłem się zorientować w 4 minuty to @Pszczółki w Oslo ma pasiekę w Oslo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marysia Posted July 19, 2023 Author Share Posted July 19, 2023 @Krzychu Uznałam, że napiszę ten post ponieważ, jego ostatnia wizyta na tym forum była 2 lata temu i nie wiem czy mi po prostu odpisze Zależy mi na kilku opcjach i zorientowaniu się, czy jest takich ludzi więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts