dudi Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 No i jak tam z ta gryka u Was? U mnie póki co jest nieźle. Zobaczymy jak dalej. Przydał by się deszcz - ktoś wie gdzie i jak zamówić - najlepiej sms-em. Szkoda tylko że gryka ruszyła razem z lipą. Może być ciekawy smak. Takiego jeszcze nie miałem Cytuj
boddan Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 No i jak tam z ta gryka u Was? U mnie póki co jest nieźle. Zobaczymy jak dalej. Przydał by się deszcz - ktoś wie gdzie i jak zamówić - najlepiej sms-em. Szkoda tylko że gryka ruszyła razem z lipą. Może być ciekawy smak. Takiego jeszcze nie miałem Nie wiem, jak smakuje miód lipowo- gryczany. Ja mam lipowo- nostrzykowy. I mnie to nie cieszy. Pozdrawiam. ............................................................................................................... Jan Dzierżoń - Ślązak - Ojciec współczesnego pszczelarstwa Cytuj
Tadek11 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 U mnie gryki nikt nie uprawia a szkoda bo lubię miód gryczany. Pozdrawiam Tadek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi