dudi Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 No i jak tam z ta gryka u Was? U mnie póki co jest nieźle. Zobaczymy jak dalej. Przydał by się deszcz - ktoś wie gdzie i jak zamówić - najlepiej sms-em. Szkoda tylko że gryka ruszyła razem z lipą. Może być ciekawy smak. Takiego jeszcze nie miałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boddan Posted July 3, 2015 Share Posted July 3, 2015 No i jak tam z ta gryka u Was? U mnie póki co jest nieźle. Zobaczymy jak dalej. Przydał by się deszcz - ktoś wie gdzie i jak zamówić - najlepiej sms-em. Szkoda tylko że gryka ruszyła razem z lipą. Może być ciekawy smak. Takiego jeszcze nie miałem Nie wiem, jak smakuje miód lipowo- gryczany. Ja mam lipowo- nostrzykowy. I mnie to nie cieszy. Pozdrawiam. ............................................................................................................... Jan Dzierżoń - Ślązak - Ojciec współczesnego pszczelarstwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 U mnie gryki nikt nie uprawia a szkoda bo lubię miód gryczany. Pozdrawiam Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts