Bożena Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Dzisiaj na pocztę dostałam taką wiadomość : Biały dym nad Połczynem:Prezydent PZP - W. Kudła - LegnicaZarząd:Górny – ChodzieżKołtowski – LublinKustosz – SzczecinPiotrowski – ŁódźJanik – ApisBodzioch - TarnówKomisja rewizyjna - PZPPrzewodniczacy: Cięciel Bolesław – ŁódźPietkiewicz Małgorzata – GdańskZaskórski Kazimierz – CzęstochowaTuma Bronisław – KoszalinGratulujemy i życzymy wytrwałości w zawierzonych funkcjachBeton skruszony Cytuj
Słowian Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 To już Bożenko 3 dzień chyba wiadomo, zobaczymy czy skruszony , sabata nie ma Chomiaka Bazyli-ego też a gdzie Kowalski ??!! ps. żeby to tylko nie były marionetki w rękach tych wyżej w szczególności Pana S. który powinien pierdzieć za 5 lat minimum Cytuj
Emik3 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Kurdę, tak późno mówicie? A ja miałem na prezydenta startować.... No nic, teraz przegapiłem nabory, to na następny się załapię. 2 Cytuj
Bożena Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 To już Bożenko 3 dzień chyba wiadomo, zobaczymy czy skruszony , Ale ja nie na czasie, to czemu nikt szybciej nie poinformował, bym się nie wyrywała z taką wiadomością. A jak będzie to się okaże, nie znam tych ludzi, pożyjemy... zobaczymy.Trzeba mieć nadzieję . Cytuj
lalux5 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 My starej daty - kobiety mają pierwszeństwo ! Dzięki za informacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi