apitec.pl Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Naszą fotorelację z 45 Międzynarodowej Konferencji Pszczelarskiej APIMONDIA 2017 w Istambule, Turcja można obejrzeć tu: http://tiny.pl/gp1x4 Kolejna Apimondia już za dwa lata w Montrealu, Kanada 1 Cytuj
Paweł Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Dziękujemy bardzo za fotorelację. Świetne zdjęcia! 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Gratuluję Jurku .Idziesz z rozmachem w świat .Tomek (Ł.) już pewnie zaczyna się obawiać ... 1 Cytuj
apitec.pl Opublikowano 20 Października 2017 Autor Opublikowano 20 Października 2017 Dzięki Robert za miłe słowa Świat jest wielki i myślę, że i dla mnie i dla Tomka i jeszcze innych jest na nim wystarczająco miejsca Apimondia - bardzo fajna impreza, można nawiązać wiele ciekawych kontaktów z różnych krajów, czego efekty na pewno pojawią się na naszej stronie www.apitec.pl Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Dzięki Robert za miłe słowa Świat jest wielki i myślę, że i dla mnie i dla Tomka i jeszcze innych jest na nim wystarczająco miejsca Apimondia - bardzo fajna impreza, można nawiązać wiele ciekawych kontaktów z różnych krajów, czego efekty na pewno pojawią się na naszej stronie www.apitec.pl Widzę jak idziesz do przodu i rozwijasz coraz szerzej skrzydła i jestem pewny , że tak będzie Ja już odpuściłem. Świat jest duży , a ja malutki . Nie mogąc być wśród pierwszych wycofałem się całkiem (z handlu) . Pozostanę przy pszczołach , jako pszczelarz . A zaopatrywać się w sprzęt będę u wielkich . U Tomka , Jurka i innych . Oczywiście nie zapomnę o sprzęcie w stylu Adama Słodowego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi