Beeman Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam Wszystkich. Mam nadzieje ze przy obecnie panujacej grypie macie sie dobrze! Wiosna juz tuz tuz, a z nia powraca temat zwalczania warozy. Poszedlem na strone PZP aby dowiedziec sie jak i czym zwalczac ta zaraze. Niestety takiej informacji sie nie doszukalem? Pewnie to nie istotny problem dlatego o tym nic nie znalazlem? Ciekawy jestem czy jestescie czlonkami tej organizacji? Na stronie Ministerstwa Rolnictwa tez strata czasu, chociaz obejzalem fajne garnitury i krawaty. Milego dnia! Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Poszedlem na strone PZP aby dowiedziec sie jak i czym zwalczac ta zaraze. Niestety takiej informacji sie nie doszukalem? Pewnie to nie istotny problem dlatego o tym nic nie znalazlem? Ciekawy jestem czy jestescie czlonkami tej organizacji? Ja jestem . Trwam w nim i czekam na dzień w którym będzie lepiej Cytuj
Tadek11 Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Ja nie należę . Ale kiedyś należałem , ale byliśmy nie zadowoleni z jego działalności i podjęliśmy decyzję o rozwiązaniu naszego terenowego oddziału i założyliśmy własne stowarzyszenie Pszczelarzy i sami dbamy o naszą organizację , bez czapy centralnej w Warszawie Pozdrawiam Tadek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi