Brzytwiarz Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Proszę moderatorów by usuneli moj wcześniejszy wpis. Po kolejnej analizie filmu "prawo rozwoju rodziny pszczelej" i zrozumieniu pewnego faktu jest on dla mnie (mój wpis powyżej) bardzo głupi - przepraszam za zamieszanie. Pan Jerzy odpowiedział mi w pełni, jasno i dobitnie na moje wątpliwości. Cytuj
PiotrekF Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 'Prosisz' - masz pomimo iż wcale "bardzo głupi" znowu nie był . A być może innym (zaczynającym 'przygodę' z ....) mógł też podpowiadającym być ( jako 'problem do rozwiązania'). PF Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) To co jest w filmie "prawo rodziny pszczelej" to kompendium wiedzy. Wiele mówi o ilości czerwiu, o sposobie jego uzyskania. Aktualnie czekam na odpowiedz w innym wątku: https://pasiekapszczelarska.pl/topic/1194-informacje-co-robi%C4%87-w-ka%C5%BCdym-miesi%C4%85cu/ A co w przypadku, gdy coś idzie nie tak? Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Brzytwiarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi