vszu82 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 (edited) CześćProszę Was o pomoc dla kolegi Romka, któremu ogień zabrał pszczelarski dorobek życia.Spłonęła mu pracownia miodu z pełnym wyposażeniem, cała stolarnia w której samodzielnie robił wszystko do pasieki. Ogień zabrał samochód, którym woził pszczoły, zabrał mu cały zapas ramek, korpusów i węzy na ten sezon. Cały tegoroczny miód uległ zniszczeniu. Jednym słowem dramat.....Zostały mu tylko i aż ule rozwiezione po pasieczyskach. Obiekt niestety nie był ubezpieczony.... Zobaczcie sami jak to wyglądało: https://www.youtube.com/watch?v=G9-NCmuXy-ARomka pewnie znacie z jego filmików, w których pokazywał fajne patenty.Proszę o wsparcie i choć minimalną pomoc.Wpłaćcie choć parę złotych, udostępniajcie zbiórkę.DZIĘKI !!https://pomagam.pl/0cuvvfe9 Edited July 5, 2018 by vszu82 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent vega Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 (edited) Kilka słoiczków miodu poszło dla Romka. Trzymaj się bracie - wyjdziesz z tego mocniejszy. ps. wrzućcie post vszu82 na wszystkich forach na których macie konto. Dzięki temu jest szansa na skuteczną pomoc. Edited July 6, 2018 by vincent vega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vszu82 Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 ps. wrzućcie post vszu82 na wszystkich forach na których macie konto. Dzięki temu jest szansa na skuteczną pomoc. Oooo dobry pomysł, bo ja mam konto tylko tutaj i u Tomka Miodka Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Przyłączam się do prośby .Romka znam osobiście od kilku lat .To jeden z tych co dzielą się swoją wiedzą z innymi i nigdy nie odmawiają pomocy .To Romek uczył mnie "jak rozmawiać z deską", żeby zrobić z niej ramki .Romku trzymaj się . Pomożemy . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts