Krzychu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 https://m.trojmiasto.pl/wiadomosci/W-Gdansku-kazdy-moze-zostac-pszczelarzem-n146358.html Jak widać, w Gdańsku będzie realizowany plann kanadyjski ? 1 Cytuj
Beeman Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 3 hours ago, Krzychu said: będzie realizowany plann kanadyjski Krzychu dobrze by tak bylo. Niestety w moim miescie tak nie jest. W parku nawet psa nie mozesz puscic wolno. Cytuj
Krzychu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Mi się wydaje, że ten pomysł skończy się tak, że będzie kolejno: 1. Dużo użądleń 2. Nagły popyt na zakup sprzętu pracowni w serii minima czyli mała tacka na odsklepiny, minimalna miodarka itp. 3. Jakiś tam miód 4. Choroby od warrozy do zgnilca, bo nie wierzę aby w skupisku nowicjuszy chociaż jeden nie popełnił podstawowego błędu. 5. Upadle pasieki po pierwszej zimowli. 6. Odsprzedaż uli i sprzętu. Taki może być efekt próby ulepszenia życia w mieście, gdzie skoro na wsi mają to dlaczego ja mam nie mieć. Cytuj
Beeman Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Krzychu na 6 punktow 5 jest pozytywnych. Czyli pozytywne zjawisko. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi