marcino91 Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Czy ktoś używał lub miał może do czynienia z tytułowym odstojnikiem? Zastanawiam się nad zakupem i l chciałbym zrobić małe rozeznanie. ? Quote
Krzychu Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 56 minut temu, marcino91 napisał: Czy ktoś używał lub miał może do czynienia z tytułowym odstojnikiem? Zastanawiam się nad zakupem i l chciałbym zrobić małe rozeznanie. ? Ja mam taki 60 litrów. Jest ok. Cena bardzo konkurencyjna była wówczas jak kupowałem w ramach KOWR 2020. Quote
marcino91 Posted February 11, 2022 Author Posted February 11, 2022 Z trwałością nie ma problemu? Bo ceny obecnie znacznie lepsze jak u konkurencji Quote
Krzychu Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 4 minuty temu, marcino91 napisał: Z trwałością nie ma problemu? Bo ceny obecnie znacznie lepsze jak u konkurencji Nic konkretnego się z nim nie dzieje u mnie. Zawór solidny. Nie wiem czy dno jest wspawane czy jakoś sprasowane/wciskane. Ale jeszcze się nie urwało. 1 Quote
Recommended Posts