kubek33 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Witam mam takie pytanie - czy któryś z kolegów wypełniał już wniosek na zakup sprzętu ale przez ARiMR (nie przez związek). Utworzyłem już konto, mam wniosek w wersji roboczej ale w paru punktach nie wiem co wpisać, w innych czy jest dobrze. Ktoś może ma już doświadczenie Cytuj
Tadek11 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Opublikowano 13 Grudnia 2023 18 minut temu, kubek33 napisał(a): Witam mam takie pytanie - czy któryś z kolegów wypełniał już wniosek na zakup sprzętu ale przez ARiMR (nie przez związek). Utworzyłem już konto, mam wniosek w wersji roboczej ale w paru punktach nie wiem co wpisać, w innych czy jest dobrze. Ktoś może ma już doświadczenie Jacku w necie , na YT jest kilka przykładów jak wypełniać formularze wniosków które składali już Koledzy. Czytałem je nawet z ciekawości , ale sam na nic nie składam zapotrzebowania , bo przestałem już inwestować w modernizowanie pasieki , a jedynie tylko w konserwację sprzętów które już mam , ale na farby do malowania nie dają . 😁 Pozdrawiam Tadek Cytuj
kubek33 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2023 Dziękuje trafione zatopione Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi