Robi_Robson Posted February 17 Share Posted February 17 Pewnie niektórzy Romka znali ... Osobiście , lub z youtube . Był moim nauczycielem stolarki pasiecznej. Uczył mnie niuansów , które inni skrzętnie ukrywali . Zawsze gotowy pomagać innym . Mimo przeciwnościom losu wciąż był pełen optymizmu . Dwa tygodnie temu skończył 50 lat . W tym sezonie planował uczyć nowych adeptów pszczelarstwa we własnych pasiekach jak prowadzić pszczoły . Nie zdążył. . . Teraz będzie doglądał niebiańskich pasiek . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAQ Posted February 17 Share Posted February 17 Przykra wiadomość, kojarzę dennice jego autorstwa. Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajowy Posted February 18 Share Posted February 18 Nie znałem człowieka ale bardzo mi przykro. Kondolencje dla Rodziny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts