Zbyszek Mazur Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Można pobrać sobie kolejną książkę w pdf'ie o wychowie matek pszczelich: https://drive.google.com/file/d/1_Zjn0dvip8Zv3guq5_T2q7uMeuygrm6o/view?usp=sharing Cytuj
Tadek11 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Chociaż mnie ta książka nie interesuje bo robię to czyli wychów matek od kilkudziesięciu lat , ale może koledzy niedoświadczeni by byli zainteresowani 🙂 to jeszcze podaj informacje jak zdobyć uprawnienia czyli dostęp do pobrania tej książki w PDF bo z linku który podałeś nie można i jest komunikat o braku uprawnień , czy ją trzeba wykupić ? Pozdrawiam Cytuj
hurriway Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Tadku jak w bajce... wystarczy poprosić a będzie ci dane. Klikasz poproś o dostęp. Zbyszek akceptuje i przychodzi ci powiadomienie. Nie wiem czy dla każdego, czy musisz mieć konto gmail. 1 Cytuj
Zbyszek Mazur Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca W dniu 24.03.2025 o 19:47, Tadek11 napisał(a): to jeszcze podaj informacje jak zdobyć uprawnienia czyli dostęp do pobrania tej książki w PDF bo z linku który podałeś nie można i jest komunikat o braku uprawnień Rozwiń Z początku myślałem, ze wystarczy kliknąć strzałkę w górnym prawym rogu, ale przychodzą mi prośby na maila o udostępniani. Bardzo chętnie każdemu udostępniam, po zobaczeniu informacji. Wiadomo, że niekiedy trzeba poczekać, bo śpię lub nie mam telefonu przy sobie. Ale staram się robić to w miarę szybko A może ktoś spróbuje kliknąć w tą strzałkę, tóra jest obok ikonki drukarki po prawej, bo jak ja sprawdzam, to normalnie pobiera plik Cytuj
Tadek11 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca W dniu 24.03.2025 o 21:34, hurriway napisał(a): Tadku jak w bajce... wystarczy poprosić a będzie ci dane. Klikasz poproś o dostęp. Zbyszek akceptuje i przychodzi ci powiadomienie. Nie wiem czy dla każdego, czy musisz mieć konto gmail. Rozwiń Dzięki za wyjaśnienie 🙂 Ale to nie dla mnie , tylko dla nowicjuszy pszczelarskich . Próbowałem otworzyć z ciekawości na próbę , jak to działa i dostępu nie dostałem , chociaż klikałem w tą opcję proszącą dostęp , widocznie nie udzielono mi dostępu , bo zaznaczyłem , że wszystko już wiem o hodowli matek na własny użytek😄 i nie dostałem ? 😁 To tak żartem oczywiście i nie będę powtórnie prosił , ale może Zbyszek powinien wyjaśnić , że wymagana jest jego zgoda na dostęp i ma prawa zgodę od autora , nie wiem czy takowa jest wymagana , bo nie jestem redaktorem 😁 tylko prostym czytelnikiem 😁 i taka wiedza nie jest mi dana . Pozdrawiam Cytuj
Tadek11 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Wracając do sprawy udostępniania , nie wiem czy pamiętacie ,kiedyś Kolega Peter001 z forum opracował arkusz kalkulacyjny dla pszczelarzy ( przychody -rozchody , koszty ,amortyzacji itp) i też oferował jego udostępnienie po wystąpieniu przez niego mailem . Ciekawy nawet arkusz , czy ktoś z Kolegów występował do niego o udostępnienie ? Cytuj
Zbyszek Mazur Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca W dniu 25.03.2025 o 06:53, Tadek11 napisał(a): widocznie nie udzielono mi dostępu Rozwiń Tadku, nie dostałem informacji o Twojej prośbie. Inne prośby przyszły. Nie ustwiałem tego tak, aby prosić o dostęp. Może google dysk tak robi. W poprzednich książkach umiszczałem skan książki i na czrwono zaznaczałem gdzie kliknąć, aby bezpośrednio ściągnąć na swój dysk. Czy próbowałeś takiej metody? Kliknij na strałkę w prawym górnym rogu. Wiem, ze nie potzrebujesz tej książki, ale dla sprawdzenia czy działa. I napisz czy działa, bo sam nie mam świadomosci czy dysk google nie daje ograniczeń Cytuj
Tadek11 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca W dniu 25.03.2025 o 07:42, Zbyszek Mazur napisał(a): I napisz czy działa, bo sam nie mam świadomosci czy dysk google nie daje ograniczeń Rozwiń Dzisiaj działa Zbyszek 🙂 Ale wczoraj nie działało . Wygląda na to , że problemu nie ma już . 😊 Pozdrawiam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi