irkor Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Albo nie mogę znaleźć, albo nie ma takiej możliwości. Jak może skontaktować się nie zarejestrowany użytkownik z Administratorem, w przypadku braku możliwości zarejestrowania się na forum ? Od jednego z Kolegów na innym forum dostałem taką PW: "Cześć, Zarejestrowałem się ale nie dostałem linku aktywacyjnego." "No właśnie nie ma kontaktu do administacji a link aktywacyjny przyszedł tylko po kliknięciu otwiera się strona i napis ze nie można znaleźć moich danych" Cytuj
Paweł Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie pomyslalem o tym: adres pasiekaapszczelarska@gmail.com - pewno jest gdzies w regulaminie umieszczony - sprawdze. Cytuj
Paweł Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 widze ,ze jest w regulaminie. Dodalem w pytaniach - zobacze gdzie sie jeszcze da. Cytuj
irkor Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Dziękować Koledze Administratorowi. Wiadomość poszła. Cytuj
Paweł Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Nie ma sprawy. Dziekuje za wskazowki. Cytuj
irkor Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 Pawle, jest coś nie tak. Maile się cofają (Undelivered Mail Returned to Sender). Cytuj
Paweł Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Ikor - przepraszam - mam problem z klawiatura - wcisnelo mi sie za duzo 1 a poprawne: pasiekapszczelarska@gmail.com - na dole strony w prawym rogu rowniez podalem adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi