irkor Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Albo nie mogę znaleźć, albo nie ma takiej możliwości. Jak może skontaktować się nie zarejestrowany użytkownik z Administratorem, w przypadku braku możliwości zarejestrowania się na forum ? Od jednego z Kolegów na innym forum dostałem taką PW: "Cześć, Zarejestrowałem się ale nie dostałem linku aktywacyjnego." "No właśnie nie ma kontaktu do administacji a link aktywacyjny przyszedł tylko po kliknięciu otwiera się strona i napis ze nie można znaleźć moich danych" Quote
Paweł Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Nie pomyslalem o tym: adres pasiekaapszczelarska@gmail.com - pewno jest gdzies w regulaminie umieszczony - sprawdze. Quote
Paweł Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 widze ,ze jest w regulaminie. Dodalem w pytaniach - zobacze gdzie sie jeszcze da. Quote
irkor Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 Dziękować Koledze Administratorowi. Wiadomość poszła. Quote
irkor Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 Pawle, jest coś nie tak. Maile się cofają (Undelivered Mail Returned to Sender). Quote
Paweł Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ikor - przepraszam - mam problem z klawiatura - wcisnelo mi sie za duzo 1 a poprawne: pasiekapszczelarska@gmail.com - na dole strony w prawym rogu rowniez podalem adres. Quote
Recommended Posts