kubek33 Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Jak w temacie - szukałem w necie i są 2 pomysły w tym temacie zamrażarka i rozgrzewanie na słońcu. Czy ktoś korzysta z tych patentów - jesli tak to jak to robić by nie zniszczyć krat. Cytuj
Nacek Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Dotej pory czyściłem zimą na mrozie ale sodą nie prubowałem. Cytuj
lalux5 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zimą podczas ujemnych temperatur , szczotka druciana i to jest mój sposób . Sprawdza się i wystarczy tak oczyszczona w/g mojego uznania. Sodą też można (coś takiego kiedyś robiłem czyszcząc korpusy ) Jest to sposób o wiele bardziej kłopotliwy . Zamrażarka - sposób dla niecierpliwych co już muszą mieć zrobione i nie mogą doczekać zimy Cytuj
kubek33 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 Akurat przemrażam ramki więc trochę miejsca na kraty się znajdzie - a zimy ostatnio były ciepłe bez mrozu....... więc pozostaje zamrażarka a w niej minus 32 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi