daro Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mam taki sam . Po 3 dniach z przerwą 12 godzinną - nic. Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mam taki sam . Po 3 dniach z przerwą 12 godzinną - nic.A do kontaktu włączyłeś ? Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Bezprzewodowego nawet.Nie mogłem się powstrzymać Pozdr Cytuj
daro Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dopiero teraz trochę widać że powoli się topi. Gniazdko bezprzewodowe miałem w pracy . Zamiast kuć ściany wywierciliśmy dziurę na drugą stronę do gniazdka i na dziurze zainstalowane było gniazdko do którego elektrycy czujnikiem nie mogli znaleźć doprowadzenia prądu. Mina gdy powiedziane było że skoro czajnik może być bezprzewodowy to dla czego nie gniazdko - bezcenna . Tego dnia na rozwiązanie nie wpadli. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi