netto Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 Offtop robicie:) Wracamy do tematu .. i jest jeszcze jedna opcja .. mogą poszerzyć wielkość pasa ochronnego dla trutowiska w Murckach które graniczy z Kołem Bieruń na np cały Sląsk Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) A teraz coś śmiesznego i zarazem tragicznego. A mianowicie temat Pana Zbigniew Binko (Prezesa śląskiego Związku Pszczelarzy) widzę tak: a dlatego że ten Pan jest z Sosnowca (dla mnie to wiele tłumaczy - bo sosnowiec to nie miasto to stan umysłu). Edytowane 26 Marca 2018 przez Brzytwiarz 1 Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Chciałem jeszcze edytować i dodać że jest z Sosnownca mentalnie. Startował z list PSL-u do sejmu, całe szczęście, że suweren go nie wybrał na 7-ej pozycji na liście nie miał szans - PSL jest dla mnie jak arbuz z zewnątrz zielone a w środku czerwony. Ale bez polityki na forum - taka tylko mała dygresja. Myślę że zaraz będzie nowy kraiński buckfast calutki czarny bo to chyba nie problem pokrzyżować. Ale coś z tym sosnowcem jest na rzeczy Sorry za mały off-top ale trochę się śmieje z tej uchwały. Edytowane 26 Marca 2018 przez Brzytwiarz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi