vincent vega Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 A ja tam godzę bardzo dobrze, karierę zawodową z pszczelarską, czekanie na przelew emerytury i zajmowanie się pszczołami wychodzi mi całkiem nieźle zwłaszcza czekanie (kanapa, w jednej ręce pilot w drugiej kawa i zanim człowiek się obejrzy a tu już dziesiąty Pozdrawiam wszystkich, zapracowany Ignac Ha ha ha . Podoba mi się taki styl pracy Cytuj
daro Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 U mnie w pracy paru faszystów co tyrają po ukończeniu wieku emerytalnego ! Żeby jeszcze brali emeryturę i dodatkowo. że wynagrodzenie nie są aż tak wysokie patrząc na zarobki za granicą Tam w ogóle jest raj , nawet banany rosną na drzewach ! Wyobrażasz sobie ? ! Cytuj
Krzychu Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Opublikowano 20 Marca 2019 U mnie w pracy paru faszystów co tyrają po ukończeniu wieku emerytalnego ! Żeby jeszcze brali emeryturę i dodatkowo. Tam w ogóle jest raj , nawet banany rosną na drzewach ! Wyobrażasz sobie ? ! A pszczoły noszą miód prosto do słoików Cytuj
daro Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 W pasiece to ja prezes tfu Pan Prezes. To że w gumofilcach nie szkodzi. Robi się 2 miesiące . Reszta to rozrywka . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi