Perszing Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Opublikowano 17 Lutego 2021 Na masową produkcję nie ma co liczyć,jak nie ma kompletnej linii produkcyjnej to sztuka dla sztuki.Wiem że jak zrobię sobie sam to mam ze swojego wosku. Praskę miałem i za dużo czasu zajmuje,uciekłem w walce to znów i tak musiałem robić wpierw cienkie płytki żeby je przewalcować,teraz myślę że już z górki. 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 17 Lutego 2021 Opublikowano 17 Lutego 2021 33 minuty temu, Perszing napisał: Na masową produkcję nie ma co liczyć,jak nie ma kompletnej linii produkcyjnej to sztuka dla sztuki.Wiem że jak zrobię sobie sam to mam ze swojego wosku. Praskę miałem i za dużo czasu zajmuje,uciekłem w walce to znów i tak musiałem robić wpierw cienkie płytki żeby je przewalcować,teraz myślę że już z górki. Oczywiście dla własnych potrzeb to OK. Całkiem porządnie Ci to wyszło ! ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi